Szállítási és fizetési információk

Szállítási módok, díjak

Kiszállítást csak 5.000 Ft feletti megrendelés esetén áll módunkban teljesíteni.

Házhozszállítás:  30.000 Ft feletti vásárlás esetén az ország egész területén ingyenes, 30.000 Ft alatti vásárlás estén 2 000 forint. A házhoz szállítást a Royal-Sprint futárszolgálat végzi.

Személyes átvétel üzletünkben (ingyenes): Diszkont GSM, 4024 Debrecen Csapó u. 6. sz.

A megrendelt termék kiszállítása kérhető*:

  • Magyarország egész területén tetszőleges címre (pl. otthonra, munkahelyre)

* Amennyiben a megrendelő nem magánszemély (pl. cég) a kiszállítási cím kizárólag a cégjegyzékben szereplő, bejegyzett székhely vagy telephely adható meg.

Kiszállítás megadott címre:

A megrendelést és a hozzá tartozó dokumentumokat az apple4you megbízott partnere, a TRANS-O-FLEX futárszolgálat szállítja ki a megrendelő által választott időpontban, munkanapon 8 és 17 óra között.

A TRANS-O-FLEX futárszolgálat által történő szállítás esetén a pontos időpontról és a kiszállítás folyamatának állapotáról az alábbi weboldalon tud érdeklődni: http://www.tofonline.hu/tofTrack/

A futár a kiszállítást két alkalommal – a választott időpontban és az azt követő munkanapon – is megkísérli, amennyiben a kézbesítés sikertelen, a helyszínen értesítést hagy. Ha az ismételt kézbesítés sem jár sikerrel, akkor az értesítő szerint a megrendelt termék leadásra kerül a helyi postahivatalba, ahol 5 munkanapon belül vehető át.

 

Fizetési információk

A fizetés történhet:

  • a helyszínen készpénzzel, Diszkont GSM Debrecen Csapó u. 6.sz.
  • az online vásárlás során banki átutalással,
  • utánvéttel, ebben az esetben Ön a termék vételárát a kézbesítéskor készpénzben fizeti meg a Szállítónak. (legfeljebb bruttó 300.000 Ft-ig.)

A Diszkont GSM a megrendelt terméket minden esetben – ideértve a készpénzes fizetést is – számlával szállíttatja ki a megrendelő nevére és címére. Amennyiben a megrendelő nem magánszemély (pl. cég), és megbízottja (átvevő) útján veszi át a terméket, akkor a számla az átvevőnek kerül átadásra, az GSM Diszkont Kft a szállítást követően eredeti számlát nem állít ki a megrendelésről.